До прем'єри Mercedes-Maybach GLS залишилися лічені дні. Розкішний кросовер Майбах дебютує 21 листопада на автосалоні в Гуанчжоу, а незабаром після цього авто надійде в продаж за ціною від $200 тис. Головний конкурент моделі – Bentley Bentayga. Втім, ціна здивувала користувачів, і навіть електрокар Porsche Taycan продають за 180 тисяч доларів, і це з урахуванням того, що автомобіль на електротязі.

Mercedes-Maybach GLS

Новий Mercedes-Maybach GLS вже бачили практично без камуфляжу і загалом його дизайн вже розсекречено. Від стандартного Mercedes GLS 2020 він буде відрізнятися величезною гратами радіатора, а також оптикою і бамперами. Втім, він виглядає дуже агресивно, і саме таким його і хотіли зробити німці.

Mercedes-Maybach GLS

Під капотом теж досить змін. Mercedes-Maybach GLS 2020 оснастять 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 490 л. с. з обертовим моментом в 700 Н∙м Доповнить його 48-вольтная помірна гібридна установка, що забезпечує ще 21 л. с. і 250 Н∙м

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.