Наприкінці січня 2020 року цифровий помічник Microsoft Cortana відправиться на кладовищі асистентів. Принаймні, у скрепочки буде компанія. Про це повідомила Microsoft у статті, опублікованій в ряді регіональних ринків.

Cortana, TechRepublic

Враховуючи, що Windows 10 і без цього працює не завжди коректно, компанія вирішила відмовитися від голосового помічника, так як величезною популярністю він ніколи не користувався. Однак, з Кортаной попрощаються користувачі з Великобританії, Австралії, Німеччини, Мексики, Китаю, Іспанії, Канади та Індії. При цьому Microsoft наполягає, що Cortana залишається важливим елементом бізнес-моделі Microsoft по впровадженню технології комунікації з продуктами компанії. Проте, популярності сервісу це не додасть. Можливо, компанія вирішила скоротити підтримку декількох мов, щоб спростити її підтримку.

Cortana, Overclockers

На американському сайті Microsoft поки немає повідомлення про закриття програми, яка продовжить існувати на Android і iOS навіть після закриття в інших регіонах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.