Компанія Xiaomi випустила новий електричний обігрівач для будинку. Модель була вперше представлена в рамках краудфандингу в листопаді минулого року. Схоже, новинка тепер з'явиться на ринку, а ціна точно зробить гаджет максимально популярним.

Smartmi Electric Heater 1s має потужність 2200 Вт і може швидко нагріти приміщення. Температура регулюється від 16 °C до 28 °C, а вбудований датчик буде підтримувати постійну температуру. Також пристрій не сильно сушить повітря, на відміну від інших обігрівачів. Відмінне рішення для тих, хто не переносити занадто сухе повітря.

Гаджет оснащений WiFi-модулем і користувачі можуть керувати ним через додаток MIJIA або розумний помічник XiaoAI. Додаток використовується для регулювання температури нагріву і установки різних функцій, на зразок блокування від дітей. Правда, протестувати новинку поки що не вдалося експертам, але Xaiomi відома світові не тільки завдяки смартфонам і навушникам.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На батареї є світлодіодний сенсорний дисплей, який також дозволяє регулювати температуру, час, яскравість підсвічування і інші параметри.

Smartmi Electric Heater 1s вже надійшов у продаж за 70 доларів.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.