Слідом за річним “закручуванням гайок” відеохостинг YouTube знову поновив політику використання популярної платформи. Відзначимо, що нові правила вступлять в силу ж у першій частині грудня, так що сервіс зможе видалити аккаунт будь-якого користувача.

YouTube Music
YouTube Music

У першу чергу мова йде про нові правила, які дозволяють власникам належить Google сервісу видаляти діючі акаунти під приводом “комерційної недоцільності подальшого надання доступу”. Теоретично таке формулювання дозволяє відключати від YouTube облікові записи, не приносять доходу від реклами, а також користувачів, що використовують різні блокувальники комерційних оголошень і банерів.

YouTube Music
YouTube Music

По суті, це дає нам зрозуміти, що компанія хоче позбутися тих записів, які не приносять прибуток Google. Правда, яким чином особисті акаунти користувачів в теорії могли приносити користь - невідомо.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.