Apple випустила iOS 13.2.3, що знімає безліч дивних помилок, які з'явилися разом з релізом iOS 13. Приміром, тепер почали коректно працювати службові програми, за типом “Пошта”.

iOS 13
iOS 13

Якщо ви помітили проблему в iOS 13.2.2 або більш ранньої версії системи, яка перешкоджала завантаженні додатками контенту у фоновому режимі, то вона теж була виправлена в поточному апдейте.

iOS 13
iOS 13

iOS 13.2.3 є другим проміжним оновленням перед випуском версії iOS 13.3, яку компанія вже тестує. Будемо сподіватися, що компанія не принесла ще більше помилок, ніж було до оновлення. Швидше за все, оновлення буде вимагати багато місця на смартфоні, так як ніяких особливих змін у роботі не було. Та й помилки не були настільки критичними.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.