Через кілька місяців після старту продажів свого першого гнучкого смартфона Samsung вирішила розповісти про те, як прийшла до створення гаджета в такому незвичайному форм-факторі.

Додамо, що Samsung повідомила, що “це тільки початок нової епохи”. Звичайно ж, мова йде про гнучких смартфонах, які будуть з кожним роком набирати популярність.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Метою, яку переслідувала Samsung при створенні Galaxy Fold, стало перетворення життя користувачів мобільного задоволення. Компанії довелося звертати увагу на кожну дрібницю, і приділяти особливу увагу

У процесі розробки довелося шукати найбільш зручний і естетично привабливий дизайн. Результатом таких пошуків стало створення більш 1000 прототипів, що включають зразки з самих різних матеріалів: від тканини до пінопласту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

До того ж, навіть діагональ вибрана не випадково. Все заради зручності та довговічності. І нехай у компанії не вийшло з першого разу випустити надійний девайс, після його поліпшення він користується величезною популярністю.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.