Павло Дуров порадив видалити WhatsApp зі смартфонів. Схоже, не захищені месенджери можуть завдати шкоди конфіденційності користувачів, якщо врахувати, що в WhatsApp хакери часто зламують групи або акаунти користувачів.

Павло Дуров - засновник Telegram
Павло Дуров - засновник Telegram

“У травні я передбачив, що уразливості в WhatsApp будуть виявлятися, а серйозні проблеми в області безпеки будуть слідувати одна за одною, як було раніше”, - написав Дуров у своєму Telegram-каналі.

За його словами, нові уразливості WhatsApp роблять відкритими персональні дані користувачів для хакерів і державних установ. Враховуючи, що цей месенджер є одним з найпопулярніших в світі, він може завдати непоправної шкоди мільярдів користувачів.

Павло Дуров - засновник Telegram
Павло Дуров - засновник Telegram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Дуров підкреслив, що WhatsApp “не тільки не захищає повідомлення користувачів, але і використовується як троянського коня, щоб стежити за фото і відео, які користувачі зберігають за межами WhatsApp”. До того ж, месенджер належить Facebook.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.