PlayStation 5 надійде в продаж 20 листопада 2020 року в Північній Америці. Про це повідомив інсайдер PSErebus в твіттері. Раніше він правильно передбачив початкову дату виходу Last of Us Part II. Коли консоль стане доступна в Європі, невідомо. Схоже, доведеться почекати цілий рік, поки компанія не доведе до пуття свою майбутню консоль. Звичайно, характеристики вона отримає неймовірні, що точно підкупить мільйони геймерів.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Рекомендована роздрібна ціна для приставки складе $499, а першим ексклюзивом для PlayStation 5 нового покоління стане Gran Turismo 7. Гра від компанії Polyphony Digital вийде одночасно з консоллю.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.