iPhone 11 став оптимальним смартфоном Apple в цьому році - він коштує набагато дешевше про-моделей, але пропонує такий же швидкий процесор і круту камеру. На старті він коштував 20 тисяч гривень, а зараз ціна вже впала до позначки в 18 тисяч гривень. Втім, смартфон і без цього користується популярністю, так як його характеристики не набагато гірше флагманських моделей.

iPhone 11
iPhone 11

Смартфон отримав топовий процесор Apple A13, другу ширококутну камеру і кілька кольорів корпусу. Він працює швидко, автономності вистачить на цілий день, а оновлення будуть виходити ще багато років.

iPhone 11
iPhone 11

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.