В компанії Sony Mobile готують до виходу новий флагманський апарат, який повинен здивувати публіку гекса-камерою (6 модулів). Її перші публічні зображення рендерные. Звичайно, не факт, що смартфон з'явиться саме в такому форматі, але ацент на камерах точно буде. Компанія вирішила змінити стратегію створення смартфонів, і тепер акцент буде зроблений на камері.

Sony, prostomob

В основному блоці тильній частині розмістили відразу шість камер з максимальною роздільною здатністю матриці однієї з них – 48 Мп, її світлосила складе f/1,2 – f/2,4. Такими ж параметрами діафрагми оснастять і 12-мегапіксельний сенсор. Такі датчики, з матрицею 20, 16 і 8 Мп, будуть мати діафрагмовий поріг f/2,4. І шостим модулем став 0,5-мегапіксельний ToF-об'єктив, що виконує функцію дальномерного випромінювача, який реєструє відстань до об'єктів зйомки. Звичайно ж, без спалаху не обійтися.

Sony Xperia 3
Sony Xperia 3

Правда, коли компанія покаже смартфон - невідомо.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.