У Пекіні під час проведення заходу 2019 World 5G Convention компанія Xiaomi оголосила про швидкий запуск нового заводу з виробництва смартфонів. Особливістю нового підприємства буде те, що складальна лінія буде повністю автоматизованої з використанням сучасних технологій. Це означає, що смартфони будуть збиратися без втручання людини з максимальною швидкістю, що дозволить випускати нові смартфони дуже швидко, а користувачі зможуть придбати новинки в день старту продажів.

Xiaomi Mi CC9 Pro
Xiaomi Mi CC9 Pro

Потужності нового заводу дозволять випускати до 1 мільйона смартфонів щорічно. Але в перспективі швидкість виробництва смартфонів буде доведена до однієї моделі в секунду, що на 60% вище показника традиційних заводів. Щоправда, будівництво закінчиться вже в наступному році.

Xiaomi
Xiaomi

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.