22 листопада 2019 року, на український ринок виходять бездротові навушники наступного покоління Apple AirPods Pro. Втім, ціни залишають бажати кращого, і ось чому.

AirPods Pro
AirPods Pro

В період з 20 листопада по 1 грудня буде діяти ексклюзивна ціна на новинку, яка складе 7999 грн. Враховуючи, що попередні версії AirPods були майже в 2 рази дешевше і на момент виходу.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Нагадаємо, що навушники нового покоління AirPods Pro були презентовані 28 жовтня в штаб-квартирі Apple в Купертіно, Каліфорнія. Серед основних переваг нового продукту розробники називають появу інноваційної функції активного придушення шуму, підтримку прозорого режиму і покращений анатомічний дизайн, які створюють умови для унікального иммерсивного звучання пристрою. Втім, режим шумозаглушення викликає головний біль у користувачів, а Apple поки ніяк не може виправити ситуацію.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.