В мережу злили нові рендери Samsung Galaxy S11. Схоже, компанія хоче зробити задню камеру прямокутної, як в iPhone 11 і Google Pixel 4.

Samsung Galaxy S11, The Verge

Втім, це не офіційні рендери, але інсайдер раніше передбачав правильні прогнози з приводу зовнішнього вигляду смартфонів.

Звичайно, попереду він виглядає як Galaxy Note 10, але ззаду точно буде камера на 108 Мп.

Samsung Galaxy S11, The Verge

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Інші чутки про оновлення включають в себе Qualcomm Snapdragon 865 і дисплей з частотою оновлення 120 Гц.

Про ціну поки говорити рано, але смартфон можливо покажуть публіці вже на початку 2020 року.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.