Користувач Twitter під ніком Ben Geskin відтворив зовнішній вигляд майбутньої новинки, грунтуючись на чутках і витоках інформації. Так, за його даними, новинка в особі iPhone 12 отримає ідеальний 5,7-дюймовий AMOLED-екран правильної форми з закругленими краями, в якому не буде ніяких отворів, вирізів і всього подібного. Втім, не факт, що компанія представить новенький iPhone в 2020 році саме з таким дизайном. До речі, є ймовірність того, що смартфони отримають підтримку 5G.

iPhone 12, facenews

На нижньому торці iPhone 12 користувачів чекає інтерфейс USB Type-C, тоді як від Lightning, як наголошується, Apple повністю відмовиться в 2020 році. До речі, Apple дійсно може так вчинити, так як сучасні планшети від яблучної корпорації вже працюють з новою зарядкою.

iPhone 12, facenews

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.