Facebook розробляє нову функцію для Messenger, яка дозволить вам ділитися контентом з обмеженим колом близьких друзів. Функція, в даний час розробляється під назвою “Вибране”, була вперше виявлена дослідником додатків Джейн Манчун Вонг, перш ніж її існування було підтверджене TechCrunch безпосередньо Facebook. По суті, це аналогічна функція Instagram, яка називається “Близькі друзі”.

“Вибране” у Facebook дозволить вам вручну призначити визначених друзів, яким буде відображати контент з обмеженим доступом. Однак Facebook, на відміну від Instagram, вважає, що ця функція не є способом обмеження інформації від сторонніх осіб.

Facebook Messenger
Facebook Messenger

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли новинка з'явиться на сайті або в додатках - невідомо.

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.