22 листопада близько 200 співробітників та прихильників Google зібралися на знак протесту проти відсторонення двох колег, Ребеки Ріверс і Лоуренса Берланда, за те, що вони нібито отримали доступ до внутрішньої інформації, до якої у них не було дозволу для доступу. Тепер компанія звільнила і тих, хто вийшов на мітинг.

Google Assistant, androidcentral
Google Assistant, androidcentral

Bloomberg повідомляє, що Google розіслав сьогодні меморандум компанії, який підтверджує, що звільнив чотирьох працівників за “явні і неодноразові порушення наших політик безпеки даних”, заявивши, що ці працівники “брали участь в систематичному пошуку матеріалів і робіт інших співробітників”.

Google
Google

У відповідь група організаторів Google Walkout в 2018 році звинувачує компанію в "руйнуванні профспілок", стверджуючи у своєму блозі на Medium, що компанія незаконно приймає відповідні заходи проти передбачуваних організаторів профспілок, таких як Ріверс і Берланд, і змінюючи свою політику, дозволяючи звільняти кого завгодно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти виявили серйозну уразливість в смартфонах Android. Наприклад, деякі програми мають доступ до камери, причому без відома самого користувача. Іншими словами, хакери можуть просто зламати доступ до камери і фото смартфона за допомогою звичайних сторонніх додатків.

Як повідомляв Знай.uа Павло Дуров порадив відмовитися від месенджера WhatsApp. Творець Telegram повідомив, що месенджер є ненадійним, а користувачі опиняються на гачку у хакерів. До того ж, кількість зломів акаунтів з кожним роком зростає.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple представила чохол з акумулятором для новеньких iPhone. Тепер можна відмовитися від постійної зарядки гаджета, адже він отримав додатковий акумулятор.