Після того, як Google впровадила надзвичайно успішний режим нічної зйомки в смартфони Pixel 3, його розробники націлилися на ще більш жорстку мета. Не секрет, що нічна зйомка на Google Pixel 4 просто дивовижна. В смартфон додали функцію зйомок зірок у темний час доби, і компанія вирішила пояснити, як це працює.

Нічний режим зйомки в Google Pixel 4, engadget

У компанії повідомили, що хитрістю такої якості є довга витримка. Таким чином, Google збільшив максимальний час експозиції Pixel 4 до чотирьох хвилин, у порівнянні з однією хвилиною на Pixel 3.

Pixel 4
Pixel 4

Втім, компанія пішла на хитрощі. Наприклад, будь-датчик зображення має дефектні “гарячі” або теплі пікселі, які відображаються у вигляді крихітних точок при тривалій експозиції. Щоб позбавитися від них, Pixel 4 шукає яскраві зовнішні пікселі, а потім приховує їх, замінюючи на сусідні пікселі. Звучить дуже складно, але сама система працює безвідмовно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook тестує унікальний “темний режим” для Android.

Як повідомляв Знай.uа компанія Steam масово видаляє гри з бібліотеки.

Також Знай.uа писав, що Lamborghini представила концепт нереального гіперкара, який так і не надійде в серійне виробництво.