Twitter опублікував більш детальну інформацію про своєму плані з видалення неактивних облікових записів в найближчі місяці. Втім, Twitter визнав, що не може видаляти акаунти, поки не знайде спосіб зберегти акаунти померлих людей.

Twitter
Twitter

“Ми не будемо видаляти неактивні облікові записи, поки не створимо новий спосіб збереження облікових записів”. В електронних листах, відправлених Twitter у вівторок, містилося попередження про те, що будь обліковий запис, яка неактивна більше шести місяців, може бути видалена, якщо користувачі не зможуть увійти до 11 грудня. Тепер, імовірно, цей термін буде зрушено. Facebook пропонує спосіб збереження облікових записів користувачів після смерті власника облікового запису. Втім, Twitter ще не пропонував таку функцію, однак, компанія думає, як це можна реалізувати.

Twitter, Time
Twitter, Time

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.