NASA займалася транспортуванням власного космічного корабля з допомогою унікального літака. Відомий як “Супер Гуппі”, літак НАСА здатний перевозити великі вантажі з точки А в точку в, і літак тільки що перевіз пасажирський космічний корабель наступного покоління в Огайо для проведення серії випробувань.

Super Guppy, NASA

Дорогоцінним вантажем Супер Гуппі був космічний корабель НАСА “Оріон”, нова капсула екіпажу, призначена для доставки майбутніх астронавтів у далекий космос і, в кінцевому підсумку, в околиці Місяця. Оріон готується до свого першого польоту на вершині майбутньої ракети-монстра НАСА, Space Launch System - місії без екіпажу, яка повинна була відбутися на початку 2020-х років. Втім, все пішло не за планом, і запуск ракети відбудеться трохи пізніше.

NASA
NASA

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.