Технологія складних дисплеїв все ще повинна зарекомендувати себе на ринку, але немає ніяких сумнівів в тому, що майбутні смартфони все ж будуть гнучкими. Galaxy Fold втілив в реальність мрію про смартфон, який може перетворитися в компактний планшет, але в Samsung явно більше планів по технології відображення. Незважаючи на дорожнечу смартфонів, компанія хоче розширити лінійку складних гаджетів.

Samsung Galaxe Табуляції, LetsGo

Ми вже знаємо, що незабаром з'явиться розкладачка Galaxy, схожа на щойно випущену Motorola Razr, однак, компанія готує до виходу і гнучкий планшет Galaxy Tab.

Хлопці з Letsgodigital виявили патент Samsung на складаний планшет і втілили його в життя за допомогою чудових візуальних рішень. Хоча Galaxy Fold є відмінним компромісом між смартфоном і планшетом, він, безумовно, не буде конкурувати з більш великими 10–12-дюймовими планшетами на ринку за продуктивність.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.