DxOMark тільки що представив свій вибір кращих камер смартфонів 2019 року. Раніше основний фокус компанії був на дзеркальних цифрових камерах, але з тих пір експерти також почали тестувати смартфони.

Не дивно, що в списку найбільш ефективних камер для смартфонів є такі гучні імена, як Xiaomi, Huawei, Samsung і Apple. В цьому році DxOMark розглянув в цілому 31 смартфон.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro і Xiaomi CC9 Pro Premium Edition отримують вищі нагороди за рейтингом камери DxOMark. Це робить обидва пристрої відмінним вибором для мобільних фотографів, яким потрібна першокласна продуктивність камери.

iPhone 11 Pro Max з рейтингом 102 балів є лідером в області відео на смартфонах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

iPhone 11
iPhone 11

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.