Google впроваджує нову систему захисту від спамерів власний сервіс. Новий механізм запропонує користувачам нову можливість захистити себе від спаму і фішингових атак. Справа в тому, що користувачі зможуть бачити повідомлення від перевірених контактів. Функція буде активна за замовчуванням.

Google Messenger
Google Messenger

Google буде використовувати коди верифікації для перевірки кожного отриманого вами SMS-повідомлень, щоб попередити вас про будь-якій спробі шахрайства. У цій перевірці використовується унікальний хеш, створений на основі вашого номера телефону, організації і змісту повідомлення. Кожен унікальний хеш створюється на вашому пристрої, а потім відправляється в Google, який порівнює його з тим, який він отримав від інших користувачів.

Google Messenger
Google Messenger

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.