За повідомленням Taiwan Electronic Times, Apple випустить три нових iPhone 11S у другій половині 2020 року. Згідно зі звітом, загальний обсяг поставок цієї серії досягне 110-120 мільйонів одиниць.

iPhone 11
iPhone 11

Остання масштабна хвиля користувачів Apple iPhone була в епоху iPhone 6/iPhone 6s. У липні цього року Apple офіційно припинила виробництво iPhone 6 серії на світовому ринку. Згідно зі статистичними даними, сукупні поставки Apple iPhone 6 перевищують 250 мільйонів одиниць. Це залишається найбільшою серією поставок в сімействі iPhone.

iPhone 12
iPhone 12

Аналітичне агентство вважає, що ера iPhone 11S зможе перевершити iPhone 6. Крім того, сумісність з 5G дозволить йому стати дуже популярним на ринку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.