НАСА зацікавлений у розширенні можливостей своїх космонавтів на навколоземній орбіті.

апарат NASA InSi
апарат NASA InSi

Космічне агентство щойно оголосило, що є в планах бронювання місце на борту організованою приватною особою місії на Міжнародну космічну станцію (МКС) в найближчі п'ять років. І ця місія була б короткою тривалістю всього 15-30 днів, а не за шість місяців, що є поточною нормою для членів екіпажу орбітальної лабораторії.

NASA
NASA

Іншими словами, компанія хоче випробувати свої технології космонавтів під час короткострокових місій на навколоземній орбіті, щоб у майбутньому визначитися з планом колонізації Місяця і Марса.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.