Аналітики J. P Morgan вважають, що Apple Inc, можливо, змінить графік виходу своїх смартфонів з 2021 року. Прогноз був опублікований вчора і заснований на майбутніх ланцюжках поставок Apple. Apple випускає новий iPhone кожну осінь, але це може змінитися. Аналітики вважають, що компанія буде випускати нові смартфони двічі на рік.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Згідно зі звітом, нова стратегія дасть Apple додаткову гнучкість в оновленні або зміні своєї лінійки протягом 6 місяців, що дозволить їй конкурувати з іншими компаніями, які випускають смартфони протягом року. Починаючи з 2011 року, Apple випускає нові смартфони кожен рік з вересня по жовтень. Можливо, це зміниться вже з 2021 року, що піде на користь компанії.

iPhone 12
iPhone 12

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.