У міру розвитку нової системи ми бачимо народження нових функцій, покликаних поліпшити роботу смартфонів. Згідно з новою витік, Android 11 буде оснащений інноваційною функцією Bluetooth. З наступною версією Android, Google впровадить невелику, але дуже приємну функцію для активних з'єднань Bluetooth.

Bluetooth 5.1
Bluetooth 5.1

В Android 11 переклад телефону в режим польоту не призведе до автоматичного відключення Bluetooth. Замість цього операційна система буде визначати стан з'єднання Bluetooth. Іншими словами, при переході в “режим польоту”, система і далі буде тримати зв'язок зі сторонніми пристроями. Досить зручна штука, якщо ви не бажаєте відповідати на дзвінки, але хочете послухати музику за допомогою бездротових колонок.

Bluetooth 5.1
Bluetooth 5.1

Це нововведення очікується з Android 11, про це повідомили інсайдери, які розбираються в системному коді ОС.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.