Роберто Ескобар, брат Пабло Ескобара (одного з найбільших наркоторговців в історії), оголосив про вихід складного смартфона. Це не перший продукт компанії Escobar Inc, яка продає безліч продуктів і послуг.

ESCOBAR FOLDABLE SMARTPHONE, gizchina

Смартфон називається Escobar Fold 1 і насправді є варіантом Royole FlexPai, але з деякими позолоченими елементами. І все ж, це дешевше, адже оригінальний FlexPai коштує близько 1300 доларів, а Escobar Fold 1 буде продаватися всього за 350 доларів.

Escobar Fold 1 працює під управлінням Android 9.0 і має процесор Octa-Core 2,8 ГГц Qualcomm Snapdragon 8. З двома камерами на 16 і 20 мегапікселів і 7,8-дюймовим AMOLED екраном FHD + в складеному вигляді. Варто дочекатися виходу смартфона.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.