Instagram остаточно забороняє доступ користувачам молодше 13 років до соцмережі. Соціальна мережа буде контролювати вік всіх нових користувачів за допомогою простої форми. Але як щодо дітей, які вже зареєструвалися? І навіщо вводити ці елементи керування так пізно? Відповіді Instagram викликають подив.

Instagram
Instagram

Раніше, на відміну від переважної більшості соціальних мереж, будь-який бажаючий міг зареєструватися в Instagram без будь-яких вікових обмежень. Instagram нарешті це змінить, і тепер попросить нових користувачів вказати їх вік під час їх першої реєстрації.

Ця процедура “нам допоможе забезпечити безпеку молодих користувачів”. Соціальна мережа просто користується практикою інших соцмереж, такими як Facebook, Snapchat або Tik Tok, що всі просять заповнити день народження.

Instagram
Instagram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ви повинні зрозуміти, що стоїть за цим оголошенням. З моменту свого створення Instagram свідомо ігнорував вік своїх користувачів з кількох причин. Як пояснили наші колеги на сайті, в соцмережах обійдені правила збору особистої інформації про неповнолітніх.

Якщо Instagram не знає вік своїх користувачів, компанія може збирати і зберігати будь-які особисті дані, які вона хоче, щодо неповнолітніх, не несучи при цьому юридичної відповідальності.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.