Китайський виробник телефонів Honor тільки що оголосив про випуск нового Honor 20i AAPE Special Edition. Смартфон, створений у співпраці з брендом AAPE, надійде в продаж в Китаї за ціною 1799 юанів, близько $255 за курсом.

HONOR 20I AAPE SPECIAL EDITION, gizchina

Honor 20i буде доступний у двох варіантах: камуфляж Jungle Wild Pink і Mirage Blue. Тим часом інша частина обладнання залишається незмінною.

Телефон дійсно має 6,21-дюймовий екран з роздільною здатністю 2340 на 1080 і співвідношенням екрану 90%. Крім того, він має сертифікат захисту очей TUV Rheinland.

HONOR 20i
HONOR 20i

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Інші характеристики Honor 20i включають процесор середнього рівня Kirin 710 з підтримкою графічного процесора Turbo 2.0, що дозволяє безперервно виводити плавні високі частоти кадрів в іграх.

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.