OPPO Reno3 Pro - ще один довгоочікуваний смартфон, який з'явиться в Китаї наприкінці цього місяця. Це буде другий смартфон на базі нового процесора Snapdragon 765G після Redmi K30 5G.

Oppo Reno 3, gizmochina

Віце-президент OPPO, Shen Yiren, докладно розповідає про майбутній телефоні. Ми вже знаємо, що у телефону буде вигнутий дисплей з отвором праворуч для однієї камери. Ми також знаємо, що він буде мати ємність акумулятора 4025 мАч, мати товщину 7,7 міліметра і вагу менше 180 грамів. Втім, це далеко не всі характеристики.

Oppo Reno 3, gizmochina

Reno3 Pro матиме 6,5-дюймовий вигнутий FHD + OLED-дисплей. На екрані є отвір для селфи камери і з частотою екрану 90 Гц. Оскільки він має OLED-дисплей, ми очікуємо, що у нього буде сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.