Витоки про Galaxy S11 припускали, що у телефону акцент на камері.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

Згідно з новим звітом Bloomberg, флагманський телефон Samsung на 2020 рік буде використовувати 108-мегапіксельний сенсор для своєї основної камери разом з окремими надширококутними і 5-кратними об'єктивами. Повідомляється, що в телефоні є круті датчики, як у Galaxy Note 10 Plus.

Samsung Galaxy s10
Samsung Galaxy s10

Samsung, як повідомляється, планує надалі використовувати камери зі 108-мегапіксельним і 5-кратним оптичним зумом, так що друга версія Galaxy Fold отримає топову камеру. Відомо, що новинку представлять вже в лютому 2020 року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

до Речі, футуристичний Mi Mix Alpha від Xiaomi буде використовувати ту ж камеру. Подивимося, що компанії покажуть публіці в першому кварталі 2020 року.

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.