WhatsApp змінив спосіб спілкування один з одним. В наш час було б дуже складно виконувати повсякденну діяльність без додатків для обміну повідомленнями. Групи друзів, робочі чати, улюблені контакти...

У зв'язку з цим ми хочемо поговорити про одну з нових функцій, про яку багато користувачів просили в останні місяці. Так, утримання дзвінка вже стало реальністю завдяки останнього оновлення WhatsApp для Android. Відтепер ми можемо утримувати дзвінки, які ми отримуємо через додаток. Хоча ця система має деякі обмеження. Втім, досить корисна функція, що точно сподобається публіці.

WhatsApp, gizchina

Дзвінки WhatsApp дуже корисна функція. З програми обміну повідомленнями ви можете безкоштовно зателефонувати кожному з контактів, просто натиснувши кнопку. Все працює через Інтернет, тому телефонні оператори не мають нічого спільного з такими діями. Втім, якщо користувачеві подзвонили відразу декілька користувачів одночасно, додаток починало працювати некоректно.

WhatsApp, gizchina

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.