Після випуску Snapdragon 835, Snapdragon 850 Snapdragon 8cx, випущених у попередні місяці, американський технічний гігант - Qualcomm - продовжував дуже тісно співпрацювати з Microsoft. Це співробітництво принесло нам нещодавно випущені платформи Snapdragon 7c Snapdragon 8c. До того ж, не секрет, що Windows 10 працює на ARM від Qualcomm.

Windows 11
Windows 11

Qualcomm - не єдина компанія, зацікавлена в Windows 10 на ARM. MediaTek і Samsung в даний час працюють над постачанням спеціалізованої чіпової платформи для екосистеми. Але до партії може приєднатися ще один бренд - китайський технологічний гігант Huawei. Дивно, але тепер компанія буде поставляти продукцію для Microsoft. Якщо це станеться, Huawei зможе створити цілу екосистему навколо своїх пристроїв Windows 10, що точно порадує користувачів.

Windows 10
Windows 10

Подивимося, що з цього вийде, і як це вплине на ціни на ПК.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.