Компанія Xiaomi 10 грудня представила новий лазерний проектор Mijia, який пропонує безліч корисних функцій для універсального перегляду фільмів.

Новий лазерний проектор Mijia сумісний з екраном до 150 дюймів і здатний підтримувати середню яскравість 2400 ANSI-яскравості. Це дозволяє йому бути відображати картинку навіть вдень, тому користувачам не потрібно затемнювати кімнату або піднімати штори для цього.

Xiaomi Mijia laser, gizmochina

Новий лазерний проектор Xiaomi підтримує технологію відображення ALPD 3.0, яка дозволяє відображати більш природні і яскраві кольори. Він також має хрестоподібну корекція трапецеідального спотворення, яка дозволяє використовувати його і в невеликих приміщеннях.

Xiaomi Mijia laser, gizmochina

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Під капотом лазерний проектор Mijia оснащений новим високопродуктивним Amlogic T972 з максимальною частотою 1,9 ГГц. У порівнянні зі своїм попередником, він швидше аж на 63 відсотки, і знижує енергоспоживання більш ніж на 55 відсотків. Правда, за нього попросять аж 852 долара.

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.