Приватна космічна компанія SpaceX почне запуск системи порятунку космічного корабля Crew Dragon не раніше 4 січня.

SpaceX
SpaceX

SpaceX і NASA спочатку сподівалися запустити тестовий політ, який називається In-Flight Abort Test в грудні, але точна дата запуску так і не була опублікована. У своїй заяві в п'ятницю представники НАСА заявили, що місія тепер стартує не раніше 4 січня з майданчика 39А космічного центру Кеннеді НАСА на мисі Канаверал, штат Флорида, в очікуванні схвалення полігону ВПС США.

У ході майбутнього випробування SpaceX запустить безпілотний космічний корабель на ракеті Falcon 9 і в середині відокремить космічний корабель від ракети.

SpaceX
SpaceX

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.