Лінійку Ford Puma розширить заряджена версія ST, яка точно здивує своєю швидкістю. За даними Auto Express, її презентація повинна відбутися під кінець 2020 року, а коштувати спортивний кросовер Форд буде трохи більше 30 тис. євро. Цілком собі непогана ціна, якщо врахувати, що новинка буде набагато швидше своєї більш молодшої версії.

Ford Puma
Ford Puma

Як і споріднений хот-хетч Ford Fiesta ST (у автомобілів загальна платформа), новий кросовер отримає 1,5-літровий трициліндровий турбомотор EcoBoost на 200 л. с. і 6-ступінчасту МКПП. І якщо цифри вас не дивують, то варто звернути увагу на показники розгону.

Новий Ford Puma ST зможе розганятися до сотні менш ніж за 7 с, а його максимальна швидкість перевищить 220 км/год, При цьому витрата палива буде помірним, адже в моторі може відключатися один циліндр.

Ford Puma
Ford Puma

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що стосується дизайну, особливих змін не спостерігається.

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.