НАСА показало зображення з космічного телескопа Хаббла, в якому докладно розглядається формування і вибух зірок в сусідній галактиці біля Чумацького шляху.

Галактика NGC 5468, NASA

НАСА побачило процес, при якому зірки народжуються і в кінцевому підсумку вмирають в далекій галактиці. Космічному телескопу Хаббла вдалося сфотографувати зображення галактики NGC 5468, яка знаходиться на відстані 130 мільйонів світлових років. Відстань підкреслює вражаюче масштабування, яким володіє Хаббл, 130 мільйонів світлових років дорівнюють неймовірним 764,221,320,362,293,300,000 миль - 764 квинтиллионным милям.

Космос
Космос

Звичайно ж, за подіями можна спостерігати за допомогою фото.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.