Xiaomi Youpin випустила новий мобільний принтер на своїй краудфандингової платформі під назвою Jiyin Gramophone Photo Printer. Перевагою цього продукту є те, що він може друкувати фотографії AR, має пряме бездротове мережеве з'єднання, а ціна краудфандингу становить 699 юанів, що складає близько 100 доларів.

Jiyin Gramophone Photo Printer, gizmochina

Згідно з офіційним поданням, принтер Jiyin використовує технологію розпізнавання AR, а при друку фотографій він може відтворювати до 60 секунд звуку і зберігати дані в хмарі. Відскановані фотографії можуть відтворювати звук, і ви, очевидно, можете надіслати ці звукові фотографії друзям через додатки, такі як WeChat, що є цікавою перспективою.

Принтер друкує 6-дюймові фотографії з роздільною здатністю 300 точок на дюйм, і їх друк займає близько однієї хвилини. На додаток до цього, на надруковані фотографії автоматично наноситься покриття для запобігання вицвітання і окислення.

Граммофонный фотопринтер Jiyin має розміри близько 205 × 124,6 × 85,4 мм і важить досить пристойні 1,4 кг Чесно кажучи, з цим набором функцій, це досить цікавий пристрій. Що стосується часу роботи від батареї, ви можете надрукувати близько 40 фотографій при повній зарядці, що не так вже й погано.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.