Redmi, дочірня компанія Xiaomi, тільки що випустила свій останній смартфон в флагманської серії Redmi K30.

Redmi K30, gizmochina

11 грудня 2019 року генеральний директор Redmi заявив, що на цей раз компанія підготувала достатній запас смартфонів Redmi K30. Це означає, що перввая партія буде досить великий, так що покупцям не доведеться довго чекати, поки його смартфон зберуть на заводі.

Redmi K30, gizmochina

Раніше в китайкою мережі ходили чутки, що камера смартфонів працює несправно, що могло вплинути на продажі смартфона, але глава компанії спростував цю інформацію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.