Samsung в основному виробляє дві різні версії своїх флагманських смартфонів серії Galaxy S і Galaxy Note для різних ринків. Сполучені Штати і Китай зазвичай отримують версію Qualcomm Snapdragon, у той час як інші ринки, такі як рідна країна компанії, Південна Корея набуває власний варіант з чіпсетом Exynos. Тим не менш, це може змінитися з серією Galaxy S11, оскільки Samsung може продавати варіант з Snapdragon 865 у всіх регіонах, крім Європи.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

Інсайдери повідомляють, що смартфон Galaxy S11 обзаведеться чіпсетом Qualcomm Snapdragon 865. Якщо цей звіт виявиться правдою, Samsung вперше за довгий час випустить свій власний чіпсет Exynos, і втілить їх у флагманські смартфони.

Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11

Компанія Samsung оголосила про випуск Exynos 990 SoC як наступника Exynos 9825, який працює на смартфонах преміум-класу поточного покоління. Але Qualcomm Snapdragon 865 набагато потужніше, ніж Exynos 990. Залишається тільки дочекатися виходу пристрою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.