Згідно із заявою компанії Lockheed Martin, перший випробувальний постріл з високоточною ударної ракети на ракетному полігоні White Sands в Нью-Мексико пройшов успішно.

High Mobility Artillery Rocket System, defencenews

“Всі цілі випробувань були досягнуті”, йдеться в заяві.

“Сьогоднішній успіх підтверджує всю важку роботу, яку наша команда PrSM вклала в проектування та розробку цієї ракети”, - сказала Гайлия Кемпбелл, віце-президент компанії з систем точного вогню і бойового маневру. “Цей випробувальний політ є самим останнім успіхом у довгому ряду успішних випробувань компонентів і субкомпонентов”. Звичайно ж, армія США візьме на озброєння цю ракету, яку не можна перехопити або збити. У всякому разі, на сьогоднішній день.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.