Згідно з новим звітом в мережі, компанія Xiaomi запатентувала дизайн пляшки для мінеральної води.

Патент Xiaomi, gizmochina

Патент на зразок, представлений 30 квітня 2019 року і опублікований 10 грудня 2019 року. Заявка на патент знаходиться в компанії Beijing Xiaomi Mobile Software Co. Ltd., яка також приписує ім'я своїм двом винахідникам. З патенту ми можемо відзначити, що дизайн і назва продукту виконані у вигляді пляшки з мінеральною водою. Виглядає круто, але це також дає нам зрозуміти, що Xiaomi не збирається зупинятися на смартфонах і побутової техніки.

Патент Xiaomi, gizmochina

Втім, судячи з фото, це ще концепт, і розробка на початковій стадії. Ще невідомо, який унікальний аспект цього продукту компанія готує своїм потенційним покупцям.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.