Samsung Galaxy Fold, ймовірно, був самим суперечливим телефоном 2019 року. Після його презентації в лютому у нас були дуже великі надії на цей пристрій. Втім, компанія все ж випустила пристрій, незважаючи на перенесення дати початку продажів. Незважаючи на ці проблеми, з моменту свого останнього виходу на ринок у жовтні Samsung продала більше пристроїв Galaxy Fold, ніж Sony в цілому.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Sony переживає не найкращий період на ринку смартфонів, і це видно з невеликої різноманітності моделей цього бренду. В даний час у нас є два висококласних телефону, Sony Xperia 1 і Xperia 5 і два телефони середнього класу, Xperia 10 і Xperia 10 Plus. Але жоден з цих телефонів не досяг очікуваних продажів.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Як повідомлялося, Samsung продала 1 мільйон одиниць свого складного телефону Samsung Galaxy Fold. Один мільйон одиниць за пристрій, який далеко від максимальної ціни будь-якого іншого нинішнього висококласного телефону.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.