Samsung нарешті показала Galaxy A51 і Galaxy A71 як частина серії Galaxy A 2020 року. Ці телефони замінить Galaxy A50 і Galaxy A70, випущені ще в третьому кварталі 2019 року.

Абсолютно новий Samsung Galaxy A51 оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм FHD + Infinity-O Super AMOLED з співвідношенням сторін 20: 9. Під капотом телефон оснащений тим же Exynos 9611 SoC, що і його попередник. Він поставляється в трьох конфігураціях: 4 ГБ + 64 ГБ, 6 ГБ + 128 ГБ і 8 ГБ + 128 ГБ. Крім того, він також має слот для microSD для подальшого розширення пам'яті до 512 ГБ.

Samsung Galaxy A51, gizchina

У верхній лівій частині задньої панелі розташована четвірна камера, розташована у формі букви L. Установка включає основний датчик 48MP, 5MP, 5MP і надшироку камеру 12MP.

За девайс попросять аж 351 долар.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як і Galaxy A51, абсолютно новий Galaxy A71 оснащений дисплеєм Infinity-O FHD + Super AMOLED 20: 9, але з діагоналлю 6,7 дюйма. Замість Snapdragon 675, він оснащений більш потужним Snapdragon 730 в поєднанні з 6 ГБ / 8 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті.

Samsung Galaxy A51, gizchina

L-подібна четвірна камера як у Galaxy A51, але замість основного 48-мегапіксельного датчика вона оснащена величезним 64-мегапіксельним датчиком. Ціна новинки поки що залишається невідомою.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.