Серія смартфонів Samsung Galaxy S11 з'явиться в наступному році - ймовірно, в лютому 2020 року. За словами інсайдера MaxWinebach, Samsung Galaxy S11 буде поставлятися з професійним відео-режимом. Ця функція дозволяє вручну керувати експозицією, затвором, відтінком і ISO відео. Він також підтримує 4 типи фільтрів Live Focus.

Згідно з повідомленнями в Інтернеті, Samsung Galaxy S11 підтримує запис відео 8K. По-перше, процесор Exynos 990 підтримує запис відео 8K, і деякі версії цієї серії повинні використовувати цей чіп. Варто відзначити, що Snapdragon 865 від Qualcomm також підтримує запис відео 8K. Є ймовірність того, що Galaxy S11 на деяких ринках буде використовувати цей процесор.

Samsung Galaxy S11, gizchina

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що стосується камер, цей смартфон буде оснащений 108-мегапіксельною основною камерою. Крім того, камера Galaxy S11 матиме кодову назву “Хаббл”. Однією з причин цього є те, що він підтримує 5-кратний оптичний зум, а зум-камера також підтримує оптичну стабілізацію зображення (OIS).

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.