Найпопулярніший браузер в світі - Google Chrome, і буквально днями вийшло оновлення, в якому з'явилася захист паролем і захист від фішингу в реальному часі. Також Google Chrome дозволяє спростити процес створення знімків екрану в браузері. Коротше кажучи, Google Chrome отримає вбудовану функцію редагування скріншотів.

Встановлення Google Chrome, web-city.org
Встановлення Google Chrome, web-city.org

Нова особливість нещодавно була помічена в новому коммите на Chromium Gerrit. З'явилася нова кнопка “Скріншоти загального доступу Chrome”, яка дозволяє знімати і редагувати знімки екрану. Додаткової інформації про майбутню функції поки немає. Втім, є велика ймовірність того, що новинка з'явиться в наступному оновленні.

Google Chrome
Google Chrome

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.