Проблеми в роботі соціальній мережі Instagram спостерігаються в ряді країн. Також стався збій у роботі онлайн-відеохостингу YouTube. На жаль, компанії не дали коментарів, так що про причини такого масштабного збою невідомо.

YouTube змінює покарання
YouTube змінює покарання

Більше всього на збої в роботі соціальної мережі скаржаться в США, в багатьох країнах Європи, а також в Латинській Америці.

За даними сервісу, користувачі відчувають проблеми з переглядом стрічки новин (близько 41%), 39% не можуть дивитися сторі, ще близько 18% не можуть зайти в свій аккаунт.

Instagram
Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

YouTUbe така ж ситуація. Більшість користувачів зазначили, що не мали можливості подивитися відео, або ж залишати коментарі під відео.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.