В цілому 71 вид був доданий в постійно розширюється список видів рослин і тварин на Землі за 2019 рік.

Вони були знайдені вченими у деяких з найвіддаленіших районів планети Земля, що охоплюють п'ять континентів і три океану.

Список нещодавно описаних видів включає в себе: 17 риб, 15 геконів, вісім квіткових рослин, шість морських слимаків, п'ять павукоподібних, чотири вугра, три мурашки, два скати, дві оси, два мохи, два корала і дві ящірки.

Новий вид ящірки, dalymail

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В 2019 році на другий по висоті вершині гори в Анголі була виявлена оперезана ящірка (на фото). Це один з двох нових видів ящірок, виявлених в цьому році вченим.

Новий вид корала, dalymail

У цьому році цей корал виявили в глибокому морі недалеко від узбережжя Каліфорнії. Зміна клімату загрожує коралу, так як потепління завдає йому шкоди і призводить до знебарвлення.

Новий вид рослини, dalymail

Рідкісне біле квітуче рослина, також знайдене в 2019 році, було названо Trembleya altoparaisensis.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.