Американський комп’ютерний гігант Microsoft оприлюднив першу інформацію щодо нової ігрової консолі з лінійки XBox, повідомляє видання “Mirror”.

Зокрема, нова консоль, яка побачить світ у наступному році, отримала назву Xbox Series X. За словами голови проекту Xbox Філа Спенсера нова консоль стане швидшою та потужнішою за будь-які інші консолі та покаже новий рівень швидкості, продуктивності та універсальності.

Xbox Series X. Фото: Microsoft

Консоль Xbox Series X матиме процесор, в чотири рази потужніший, ніж в попередньої моделі Xbox One X. Також новинка зможе працювати з відео, яке має роздільну здатність 4К та кадрову частоту 60 кадрів на секунду.

Нагадуємо, що нещодавно Samsung анонсувала випуск двох нових моделей смартфонів - Galaxy M11 та Galaxy M31.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.