Вчені та мандрівники виявили всі континенти і зробили, здавалося б, абсолютно всі відкриття, і іноді здається, що на Землі вже немає нічого нового. Але це не так. Наша планета сповнена загадок і сюрпризів. Дослідникам ще є над чим працювати.

Cordylus Phonolithos

Так, нещодавно вченими у деяких з найвіддаленіших з районів планети Земля, що охоплюють п'ять континентів і три океану, були знайдені нові створіння.

Tomiyamichthys Emilyae

Nucras Aurantiaca

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Серед нещодавно знайдених є 17 видів риб, 15 геконів, 8 квіткових рослин, 6 морських слимаків, 5 павукоподібних, 4 вугра, 3 мурашки, 3 сцинка, 2 ската, 2 оси, 2 моху, 2 корала і 2 ящірки.

І хоча ми раді тому факту, що на планеті Земля існує більше видів геконів і риб, ми стурбовані тим, що також існує більше видів ос.

Ecsenius Springeri

Майже щодня дослідники знаходять нові види живих істот. І це доводить, що в глибинах світу нас все ще чекають пригоди.

Нагадаємо, що нещодавно вчені прийшли до висновку, що на Марс найкраще буде подорожувати в стані “гіперсну”.

Як повідомляв Знай.uа, є сенс летіти на Марс: Червона планета приховувала цінний скарб.

Також Знай.uа писав, що вчені виявили 71 вид флори і фауни за 2019 рік.